Χαμός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έπειτα από ακύρωση πτήσης για Βιέννη. Κι αυτό γιατί με το συγκεκριμένο αεροσκάφος θα ταξίδευαν περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ που ήθελαν να μεταβούν στην Αυστρία για το αυριανό ματς κόντρα στην Αούστρια.

Λόγω συνέλευσης των εργαζομένων της Austria Airlines δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση αναχώρησης από τη Βιέννη (OS809) και το... μπαλάκι πήρε και την πτήση επιστροφής (OS810) της συγκεκριμένης εταιρίας στις 16.00 από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ακυρώθηκε και υπήρξε έντονος εκνευρισμός από την πλευρά των οπαδών της Ένωσης, που είχαν κλείσει τη θέση τους τόσο για την πτήση όσο και το εισιτήριό τους για το ματς στο «Ερνστ Χάπελ».

Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών ήταν εκτός εαυτού και η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει. Τελικά, έπειτα από επέμβαση της Αστυνομίας του αεροδρομίου τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνεχίζουν να βρίσκονται στο αεροδρόμιο και ψάχνουν να βρουν άλλες εταιρίες ή άλλους τρόπους για να μεταβούν στον προορισμό τους. Σε επικοινωνία που είχαμε με την Austria Airlines μας μετέφεραν πως ψάχνουν τρόπο για να βοηθήσουν τους επιβάτες να φτάσουν με άλλη πτήση στην αυστριακή πρωτεύουσα κι εφόσον δεν τα καταφέρουν θα τους επιστρέψουν τα χρήματα των εισιτηρίων τους.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ