Γαλλία

Εγκωμιαστικά σχόλια Τραπ για Έμερι

Ο Κέβιν Τραπ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο γρήγορα έχει εξοικειωθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ουνάι Έμερι, καθώς και από την επιπλέον ένταση που έχουν οι προπονήσεις της ομάδας.

Μετά τη Σεβίλλη και τα τρία διαδοχικά Europa League, ο Ουνάι Έμερι ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του στην Παρί, εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Ο Ισπανός φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στη ζωή του Παρισίου και θέλει να αφήσει το στίγμα του στη γαλλική ομάδα, πετυχαίνοντας ότι δεν κατάφερε επί Μπλαν η ΠΣΖ. «Έχουν γίνει μερικές σημαντικές αλλαγές στον σύλλογο, αλλά οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι», τόνισε ο Γερμανός γκλοκίπερ.

«Θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους. Την περσινή χρονιά κατακτήσαμε συνολικά τέσσερις, αλλά θεωρώ πως ο κύριος στόχος είναι να πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που όλοι πιθανώς πιστεύουν. Με τον Έμερι όλα πάνε πολύ καλά. Είναι λες και τον ξέρουμε εδώ και χρόνια. Είναι αρκετά ανοιχτός για συζήτηση, φροντίζει να έχει επαφή με όλους και κάνει και αστεία. Παρ’ όλα αυτά δουλεύουμε στις προπονήσεις αρκετά σκληρά, δε σταματά ποτέ να μιλάει κατά τη διάρκεια τους, αλλά είναι καλό αυτό. Οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής και εν καιρώ θα προετοιμάζουμε καλύτερα αυτά που ζητάει στο παιχνίδι μας ο Έμερι», πρόσθεσε.

Ο Τραπ σχολίασε παράλληλα και τις εντυπώσεις του από την πρώτη σεζόν εκτός Γερμανίας: «Η πρώτη χρονιά ήταν ιδιαίτερη, αφού έπρεπε να μάθω μια ξένη γλώσσα και να πάω σε έναν νέο σύλλογο. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Τώρα γνωρίζω την ομάδα και όλα είναι ευκολότερα για μένα.»


Επιμέλεια: Xρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x