Stoiximan Super League

Είδε το νέο αίμα της ΑΕΚ ο Μπρούνο Άλβες

Την παρουσία της Κ20 της ΑΕΚ στη Σκωτία για το φιλικό με την Ρέιντζερς εκμεταλλεύτηκε ο Μπρούνο Άλβες.

Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ αντιμετώπισε την Τρίτη την Ρέιντζερς στη Γλασκώβη. Την επίσκεψη των «μικρών» της Ένωσης στη Σκωτία εκμεταλλεύτηκε ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρέιντζερς και έχει όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμά του από τους «κιτρινόμαυρους» τη σεζόν 2004-05. Ο Πορτογάλος έβγαλε φωτογραφίες με την ομάδα, που ηττήθηκε στο φιλικό με σκορ 4-1.

Το δελτίο Τύπου:

Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ αγωνίστηκε σήμερα σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, ο οποίος διεξήχθη σε δημόσιο αθλητικό κέντρο της πόλης.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-1, αλλά επέδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον πρώτο της διεθνή αγώνα εκτός Ελλάδας μετά από πολλά χρόνια, απέναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και με αρκετούς νεαρούς επαγγελματίες στις τάξεις της. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με τον Γιάννη Μπότο στο 10’, αλλά στη συνέχεια η σκωτσέζικη ομάδα αποδείχθηκε πιο δυνατή και πιο έμπειρη.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού μεσημεριού στη Γλασκώβη, η παρουσία του Μπρούνο Αλβες που είχε περάσει από την ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05 ως δανεικός από την Πόρτο και σήμερα αγωνίζεται στη Ρέιντζεερς. Παρακολούθησε τον αγώνα και φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Γκίνης, Σταμούλης (60’ Βασιλόπουλος) Τσιβελεκίδης, Κολιμάτσης (46΄Μπούσης) Μωραϊτάκης, Μπάμπης (60’ Ρούσσος) Μπότος, Γιούσης (60’ Στυλιανόπουλος) Χριστόπουλος, Μαλισόβας (70’ Μπογκντάνι) Μούλτσιας (79’ Σαρδέλης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x