Stoiximan Super League

Είδε πάλι… εφιάλτες η Λάρισα!

Πέδρο Κόντε, ο… εφιάλτης της Λάρισας. Με το πέμπτο του γκολ στα τρία τελευταία ματς κόντρα στην ΑΕΛ, ο Ισπανός φορ κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ Γιάννινα και του χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Θα βλέπουν τον Κόντε και στον… ύπνο τους στην Λάρισα!

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε για πέμπτη φορά στα τρία τελευταία ματς κόντρα στην ΑΕΛ και χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ο Ναζλίδης με πέναλτι στο 6ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν, πάντως, αήττητοι στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα!

Στους 14 βαθμούς βρίσκεται πλέον η Λάρισα, η οποία την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Ξάνθη στο «ΑΕΛ FC Arena». Δύο περισσότερους έχει ο ΠΑΣ που παίζει στα Γιάννενα με την Λαμία την 14η αγωνιστική.

Το ματς



Με τα… μπούνια μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΛ, έψαξε το γρήγορο γκολ και το βρήκε μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Ναζλίδης έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από τράβηγμα του Μπέριου με τον Ζαχαριάδη να δείχνει την άσπρη βούλα, σημείο από το οποίο ο Έλληνας φορ νίκησε τον Βελλίδη για το 1-0. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε περιορίσει τα ατού των φιλοξενούμενων και τους κρατούσε μακριά από την περιοχή της.

inner

Δεν άργησε, πάντως, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη να συνέλθει από το αρχικό σοκ και να ισορροπήσει το ματς. Με κινητήριο μοχλό τον Μανθάτη και τον Ναδάλες να προωθείται συνεχώς, οι Ηπειρώτες άρχισαν να φτιάχνουν φάσεις. Δεν κατάφεραν, όμως, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να μετουσιώσουν κάποια ευκαιρία σε γκολ, με τον Γιάκο να έχει την μεγαλύτερη από αυτές όταν δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ μέσα από την περιοχή να νικήσει τον Μπόζοβιτς.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γιάννης Πετράκης άλλαξε τον Γαρουφαλιά με τον Τζημόπουλο και η κίνηση του Κρητικού τεχνικού απέδωσε καρπούς. Στο 55ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σολτάνι πήρε την κεφαλιά, ο Τζημόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Μπόζοβιτς αλλά ο Κόντε ήταν στην κατάλληλη θέση και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το ματς ξεκινούσε ξανά από την αρχή, το σκορ ήταν στα ίσα και η ψυχολογία με το μέρος των Ηπειρωτών.

inner

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο παιχνίδι. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε τον έλεγχο και ήταν αυτή που άγγιξε δυο φορές το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη. Αρχικά στο 74ο λεπτό ο Μπόζοβιτς κράτησε όρθια την ομάδα του καθώς έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Σολτάνι από τα όρια της περιοχής, ενώ δέκα λεπτά μετά το πλασέ του Κόντε από την μικρή περιοχή ήταν τραγικό και δεν βρήκε στόχο! Κάπως έτσι το 1-1 παράμεινε μέχρι το φινάλε, με το σκορ να αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους φιλοξενούμενους που ήταν ανώτεροι, ωστόσο και η ΑΕΛ δεν μπορεί να μένει ευχαριστημένη καθώς εάν έπαιρνε το τρίποντο θα ανέβαινε αρκετά στη βαθμολογία.

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82' Μασούρας), Ντέλετιτς (73' Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87' Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51’ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’+1’ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80’ Μπέτρα), Κόντε.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: «AEL FC Arena»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x