Stoiximan Super League

«Είμαι αποφασισμένος να πετύχω»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ράσμους Θελάντερ, που θα αποτελέσει έναν εκ των δυο «νέων» στόπερ του Παναθηναϊκού.

Ελληνικό έδαφος πάτησε ο Ράσμους Θελάντερ, που βρίσκεται από το μεσημέρι στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός θα κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Ο Σκανδιναβός στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την άφιξή του, δεν θέλησε να πει πολλά λόγια. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και ήρθα για έναν μεγάλο σύλλογο. Θα δω τους ανθρώπους της ομάδας και θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ώρες», ενώ στην ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ρενέ Χένρικσεν, είπε: «Ναι, εννοείται. Είμαστε στην ίδια ομάδα, την Άαλμποργκ. Θεωρείται μεγάλος παίκτης στην χώρα μου και με έχει ενημερώσει».

Όσο για το τί γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, απάντησε: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει στο Champions League. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του που έχουν παίξει στην ομάδα: «Γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν παίξει στην ομάδα, αλλά πρώτα να τελειώσει η μεταγραφή και θα τα πούμε όλα μετά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x