Stoiximan Super League

«Είμαστε με την ΑΕΚ και ζητάμε μόνο το αυτονόητο»

Νόμιμο, δίκαιο και ηθικό χαρακτηρίζουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια φίλοι της ΑΕΚ που ζουν στην περιοχή με φυλλάδια που μοίρασαν χθες.

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χθες μοιράστηκαν στην περιοχή φέιγ βολάν από φίλους της ομάδας που κατοικούν στην περιοχή.

«Εκπροσωπούμε την ομάδα ατόμων που υποτίθεται ότι ‘πολιορκεί’ τη Νέα Φιλαδέλφεια τον τελευταίο καιρό. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρυφτούμε και γι’ αυτό είμαστε κάθε μέρα εδώ, με τα πρόσωπά μας, γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε τον αγώνα μας για το γήπεδό μας, κάτι που είναι ΝΟΜΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ και ΗΘΙΚΟ να γίνει στο οικόπεδό μας», αναφέρεται.

Επίσης προστίθεται πως το θέμα «… κωλυσιεργεί αποκλειστικά και μόνο λόγω της επίμονης αρνητικότητας του Δημάρχου, που είτε συμφέροντα εξυπηρετεί, είτε απλά βάζει το εγώ του πάνω από την κοινή λογική και τους νόμους».

Παράλληλα καλεί τους αναγνώστες του φέιγ βολάν να αναλογιστούν «… την αιτία ίδρυσης της ΑΕΚ και την αιτία κατασκευής του γηπέδου στην πόλη μας πριν πολλές δεκαετίες».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x