Αγγλία

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που υπέγραψε στην Άρσεναλ ο Σάββας»

Τη χαρά του και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Σάββας Μούργος, με τον οποίο έχει συνεργαστεί, υπέγραψε συμβόλαιο στην Άρσεναλ εξέφρασε ο Λάκης Παπαιωάνου μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η παλιά δόξα του Ηρακλή, Λάκης Παπαιωάννου. μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή τον 18χρονο, Σάββα Μούργο που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Άρσεναλ, καθώς έχει δουλέψει μαζί του και βοήθησε στο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο:
«Τον είδαμε στην Αθήνα 12-13 χρονών. Τον έχω πάει αρκετές φορές στο Λονδίνο. Ανάψαμε το πράσινο φως για τον Σάββα. Εδώ και δύο χρόνια παίζει στο U-19 του Champions league και φυσικά δεν είναι λίγο. Χαίρομαι τόσο πολύ όσο θα χαιρόμουνα για μια επιτυχία της κόρης μου. Είναι αριστεροπόδαρος. Πέρυσι ένα γκολ του ήταν στα καλύτερα δέκα γκολ της ομάδας του και το έβαλε με το δεξί του, διότι του έχουν δουλέψει πολύ το κακό του πόδι. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, μας γέμισε με μεγάλη ικανοποίηση. Μαθαίνουν σωστό ποδόσφαιρο εκεί και μπορεί να μην παίξει ποτέ εκεί, αλλά είναι σημαντικά αυτά που μαθαίνει. Έχουμε 15 Ακαδημίες στην Ελλάδα και μπορεί να μπει κάποιος στο site μας, στο Arsenalschools. Έχουμε ταλέντο και δεν πρέπει να βασιστούμε μόνο σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x