Stoiximan Super League

«Είμαστε σε συζητήσεις με Ολυμπιακό για Λαΐφη»

Διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Ανόρθωσης βρίσκονται σε εξέλιξη για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη από τους πρωταθλητές. Στην Κύπρο άνθρωποι των Πειραιωτών για τον 23χρονο μέσο.

«Σφήνα» Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί ΑΕΚ αλλά και Αούστρια Βιέννης.

Οι «ερυθρόλευκοι» όχι απλώς ενδιαφέρονται για τον 23χρονο μεσοαμυντικό, αλλά έχουν αρχίσει κιόλας τις επαφές. Από την Κύπρο λένε πως το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μεγαλόνησο άνθρωπος του Ολυμπιακού για συζητήσεις.

Ο υπεύθυνος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου: «Είναι γεγονός ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν επαφές και θα το δούμε τις επόμενες μέρες, είμαστε στη μέση της διαδικασίας, έγινε μια συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Από όπου και αν προέρχεται η πρόταση για μας το ίδιο είναι, το θέμα είναι που θέλει να αγωνιστεί και ο ποδοσφαιριστής, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του αν καταβληθεί αυτή η ρήτρα τότε θα παραχωρηθεί. Έχει σημασία να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ανόρθωση», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής με την εθνική Κύπρου έχει ρήτρα 600.000 ευρώ στο συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις με την Ανόρθωση μετά την παραχώρηση, πέρσι, του Νίκο Μαρτίνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x