Stoiximan Super League

Είναι ΝΤΕΡΜΠΙ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε στο ΟΑΚΑ, με τις απαιτήσεις από τις δύο ομάδες να είναι διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρόκειται για ένα ξεχωριστό ματς!

Μπορεί η διεκδίκηση του πρωταθλήματος εδώ και πολύ καιρό να έχει τελειώσει, όμως ένα ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό παραμένει ένα ξεχωριστό και γεμάτο πάθος παιχνίδι (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» υποδέχεται απόψε τους Πειραιώτες, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να βάλει τέλος στο αήττητο σερί των νταμπλούχων Ελλάδας στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο να κάνουν άλλη μία νίκη απέναντι σε μία «μεγάλη» ομάδα της Σούπερ Λίγκας και την ίδια ώρα να πλησιάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, αφού με δύο νίκες στα επόμενα ματς μπορεί να στεφτούν πρωταθλητές από τον Φεβρουάριο!

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει τους Κορδέρο και Σοϊλέδη, ενώ εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Τζανετόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος, καθώς και ο Κρισάντους που δεν υπολογίζεται.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την ΑΕΚ. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Άρθο και Ντίντακ Βίλα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Σιμόες, με συμπαραστάτες στο κέντρο της Μάνταλο και Γιόχανσον. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ και Πέκχαρτ.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Σίλβα κατέστρωσε τα πλάνα τους χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ζντιέλαρ και τους τραυματίες Καμπιάσο, Ερνάνι, ενώ στο μυαλό του βρίσκεται και το επικείμενο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τους Πάρντο και Ντουρμάζ να είναι στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μπουχαλάκης, Τσόρι, Σεμπά και Πουλίδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x