Stoiximan Super League

Είναι στο χέρι του!

Ο Αστέρας έκαμψε (2-1) την αντίσταση του Πανθρακικού και είναι πλέον πολύ κοντά στα play offs, αν και παραμονεύουν ΠΑΣ, Ατρόμητος. Σε πολύ δύσκολη θέση οι φιλοξενούμενοι.

Πιο κοντά στην Ευρώπη ο Αστέρας, πιο κοντά στον υποβιβασμό ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε 2-1 στο γήπεδο του, των «πρασίνων» και κρατάει γερά την πέμπτη θέση, ευρισκόμενος στο +3 από την έκτη θέση.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Ποτουρίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη στο φινάλε, αλλά μάλλον δεν τα έβαψε μαύρα, καθώς θα λείψει μόνο στον επόμενο αγώνα, καθώς καθάρισε από κάρτες.

Ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ στο 68’ και πέντε λεπτά μετά ο Ρόλε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Τζάνης μείωσε, αλλά δεν χαμογέλασε -όπως και οι συμπαίκτες του- στο τέλος.

Το ματς

Από τη μια ο Αστέρας προσπαθούσε να δημιουργήσει από την αρχή της αναμέτρησης, θέλοντας πολύ το τρίποντο, που θα τον έφερνε και πάλι στην πέμπτη θέση. Από την άλλη ο Πανθρακικός που ήταν αουτσάιντερ, αλλά ξέρει πως κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος και κοιτούσε από την αρχή της αναμέτρησης την άμυνα του, ώστε να μπορέσει να μην φύγει με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι Αρκάδες στρίμωξαν από την αρχή του ματς τους φιλοξενούμενους, που αντιστάθηκαν για σχεδόν μια ώρα και λύγισαν στο 68’ με το τέρμα του Μπαράλες. Σε πολύ καλή μέρα ο Μπαντιμπαγκά με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά η ομάδα του να παίζει συνέχεια από την πλευρά του, δηλαδή από τα δεξιά. Καλός και ο Ρόλε, ο οποίος δημιούργησε πολλούς κινδύνους μέσω στημένων φάσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του.

inner

Δεν συνέβη και το ίδιο με τον Φερνάντες που δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, μοίρασε στον Μπαράλες που δεν είπε «όχι», νικώντας τον Αθανασιάδη που είχε πολλές αποκρούσεις στο παιχνίδι. Ο Αστέρας έβαλε και δεύτερο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, με τον Αργεντινό φορ να κάνει ωραία το τακουνάκι και την μπάλα να φθάνει μετά από λίγη περιπέτεια στον Ρόλε, που έκανε το 2-0. Ο Πανθρακικός μπόρεσε να μειώσει στο 82’ και οι γηπεδούχοι τα έχασαν για λίγο, αλλά ξεπερνώντας ήταν αυτοί που έφθασαν πιο κοντά στο γκολ.

inner





inner

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (Φερνάντεζ 57’), Ιγκλέσιας, Μάσα (Παντελιάδης 77’), Μπαράλες, Ρόλε (Αλόκο 86’), Μπαντιμπανγκά.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (Κάσες 70’), Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί (Σερφά 67’), Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ικγόρ, Χρήστου, Χασομέρης (Τζάνης 65’).

Γήπεδο: "Θ. Κολοκοτρώνης"

Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιαράς, Αλέξανδρος Γρέβενης, Χρήστος Ακρίβος 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x