Europa League

Είσαι φαβορί; Απόδειξέ το!

Το ρόλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλόβαν Λίμπερετς και θέλει να κάνει… άλμα πρόκρισης για τους «32» του Europa League.

Τη νίκη με την οποία θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους «32» του Europa League ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλόβαν Λίμπερετς (20:00, OTE Sport 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Τσεχία για να παίξουν με τη σημερινή τους αντίπαλο, η οποία ταλαιπωρήθηκε από βαριά ίωση την προηγούμενη εβδομάδα και η διεξαγωγή του αγώνα αποφασίστηκε την Δευτέρα από το αρμόδιο τμήμα της UEFA.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά την εντός έδρας «γκέλα» με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα, με τον Ίβιτς να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάχοφ, Κάνιας και Τσίμιροτ. Στην επίθεση θα είναι στα πλάγια ο Κάμπος και ο Ροντρίγκες, με τον Αθανασιάδη να παίζει στην κορυφή.

Οι Τσέχοι αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 και τους Ντουμπρόβκα, Μπάρταζακ, Χαβάρκα, Λάτκα, Σουκένικ, Καραφιάτ, Φόλπρεχτ, Μπαρτλ, Βουχ, Σικόρα και Μπάρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x