Stoiximan Super League

Εισηγήθηκε αναβολή η ΔΕΑΒ

ΔΕΑΒ και αστυνομία εισηγήθηκαν την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος επικαλούμενες λόγους ασφαλείας. Μέσα στη μέρα η ανακοίνωση της αναβολής από τον Σταύρο Κοντονή.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας άνοιξε το δρόμο για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη συνεδρίασή της την Τετάρτη απάντησε θετικά στο ερώτημα του Σταύρου Κοντονή για το αν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας και δημοσίου συμφέροντος.

Ο υφυπουργός προσκόμισε στη ΔΕΑΒ την επιστολή του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θεωρεί ότι η απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει του τακτικούς δικαστές μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας κινείται στα όρια της αυθαιρεσίας καλώντας τους δικαστές να μην δεχθούν να μετακινηθούν, όπως η απόφαση της ΕΠΟ ορίζει. Παράλληλα ο κ. Κοντονής προσκόμισε και τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που διαμαρτύρονται για τις επιλογές διαιτητών Σούπερ Λίγκας που έκανε η ηγεσία της ΕΠΟ και τονίζουν ότι δεν προτίθενται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Αντίστοιχη με τη ΔΕΑΒ εισήγηση έκανε και η αστυνομία, προσφέροντας έτσι στον υφυπουργό Αθλητισμού το νομικό «πάτημα» για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο κ. Κοντονής αναμένεται μέσα στη μέρα να ανακοινώσει την αναστολή της δράσης, που είναι πιθανό να διαρκέσει και για το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που θα σημαίνει πως η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα-λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες-πάει για τις 11 Σεπτεμβρίου. Αν μέχρι τότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αρχίσει ξανά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x