Stoiximan Super League

Εισιτήρια προς όλους στον Παναθηναϊκό

Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ από αύριο παύει η προτεραιότητα για τα μέλη της Συμμαχίας.

Ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους είναι από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού παύει να ισχύει η προτεραιότητα για τα μέλη της Συμμαχίας.

Αναλυτικά:

Από αύριο, Πέμπτη 16 Μαρτίου ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΟΣΦΠ. Δικαίωμα αγοράς μέχρι ένα εισιτήριο ανά άτομο

Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Από αύριο, Πέμπτη 16/3 στις 09:30 π.μ. δεν ισχύει η προτεραιότητα για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και η διαδικασία θα είναι ανοικτή για όλους, τόσο μέσω web όσο και από τη Θύρα 4 του γηπέδου.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι ένα (1) εισιτήριο. Τονίζεται ότι η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της ταυτότητας και τη γνωστοποίηση του αντίστοιχου ΑΜΚΑ. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 9:30 έως 17:30 τις καθημερινές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x