Stoiximan Super League

Εισιτήρια σε έξι σχολεία μοίρασε ο Ατρόμητος

Τις κινήσεις για να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου συνεχίζει ο Ατρόμητος.

Το καθιερωμένο… άνοιγμά του προς τη νεολαίο του Περιστερίου συνέχισε για ακόμα μία εβδομάδα ο Ατρόμητος, αφού σήμερα αντιπροσωπεία των παικτών βρέθηκε σε δύο δημοτικά, ενώ μοιράστηκαν εισιτήρια σε συνολικά έξι σχολεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Σήμερα (Πέμπτη) αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στο 6ο & 14ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου στο Λόφο Αξιωματικών.

Τα παιδιά του σχολείου υποδέχτηκαν με μεγάλη αγάπη και εντυπωσιασμό τους ποδοσφαιριστές Θωμά Βασιλείου, Τέλη Καρασαλίδη και Μιχάλη Μπαστακό, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό από την ώρα που μπήκαν στο σχολείο να υπογράφουν αυτόγραφα.

Η επίσκεψη είχε διπλό ρόλο αφού πέρα από τη γνωριμία των ποδοσφαιριστών με τους μικρούς μαθητές, πραγματοποιήθηκε κάλεσμα με δωρεάν εισιτήρια για τα παιδιά και τους γονείς τους στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (18.15).

Τα παιδιά ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα και για τη δράση του δωρεάν μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας από κοντά.

Η ομάδα ευχαρίστησε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τον διευθυντή του σχολείου κύριο Λοϊζο Κωστόπουλο και όλους τους δασκάλους.

Τέλος ο Ατρόμητος διένειμε δωρεάν εισιτήρια σε ακόμα τέσσερα σχολεία της πόλης ευχόμενη ότι όλο και περισσότερα παιδιά της πόλης μας θα υποστηρίζουν την ομάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x