Euro 2016

Έκανε μυθικό «έγκλημα» η Ισπανία...

Έχασε από την Κροατία και παράλληλα την... Γη κάτω από τα πόδια της η Ισπανία. Διαβάστε γιατί το αποψινό αποτέλεσμα των φούριας ρόχας ήταν «καταστροφικό» γι' αυτούς, αλλά και τους άλλους «μεγάλους».

Προηγήθηκε. Είχε την ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα (έστω με ανύπαρκτο πέναλτι). Βολευόταν με ισοπαλία. Κι όμως! Η Ισπανία έχασε από την Κροατία και ουσιαστικά μιλάμε για έγκλημα!

Γιατί; Διότι οι φούριας ρόχας τερμάτισαν δεύτεροι και κάπως έτσι έπεσαν στο... κάτω ταμπλό των διασταυρώσεων. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι μαζί όλοι οι μεγάλοι: Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία!

Θα πρέπει δηλαδή η ομάδα του Ντελ Μπόσκε να αποκλείσει στους 16 την «σκουάντρα ατζούρα», στους 8 τα «πάντσερ» (αν φτάσουν εκεί) και στην τετράδα -λογικά- είτε τους «τρικολόρ» είτε τα «τρια λιοντάρια»!

Αν οι Ισπανοί δεν είχαν χάσει από τους Κροάτες, τότε θα ήταν στο πάνω ταμπλό και θα απέφευγαν όλα τα «μεγαθήρια» του τουρνουά. Όπως φυσικά την ίδια ώρα και οι άλλοι «μεγάλοι» δεν θα κινδύνευαν να συναντήσουν τους Ίβηρες πριν τον τελικό, κάτι που πιθανώς να συμβεί πλέον (σίγουρα για την Ιταλία), μετά το σημερινό αποτέλεσμα.

Εξέλιξη, φυσικά, που ευνοεί... 100% την «χρβατσκα», η οποία πήρε μάγκικα το τρίποντο και θα έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, χωρίς να ανταμώσει ως το τέλος με μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κάτι που ισχύει και για τα υπόλοιπα «αουτσάιντερ».

Για να το κάνουμε ακόμα πιο λιανά: Ένα «αουτσάιντερ» του φετινού Euro θα είναι σίγουρα στον τελικό της 10ης Ιουλίου!

Δείτε τον πίνακα και θα καταλάβετε τις διασταυρώσεις...

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x