Champions League

Έκανε πάρτι η Κοπεγχάγη! (video)

Το αυτογκολ του Ντεσβίλ έδωσε φόρα στην Κοπεγχάγη που συνέτριψε με 4-0 την Μπριζ και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου.

Σε πάρτι μετέτρεψε το παιχνίδι με τη Μπριζ η Κοπεγχάγη. Οι Δανοί συνέτριψαν 4-0 σκοράροντας όλα τους τα τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο παίρνοντας φόρα από το αυτογκολ του Ντεσβίλ στο 53ο λεπτό. Ντιλέινι, Σανταντερ και Γιόργκενσεν οι άλλοι σκόρερ της Κοπεγχάγης η οποία είχε και ένα χαμένο πέναλτι.

Το ματς
Από την αρχή του αγώνα η Κοπεγχάγη έδειξε ότι αυτή θα έκανε κουμάντο στο ματς. Η Μπριζ φαινόταν να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στην κατοχής της, και όταν το έκανε οι επιθετικοί της δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργησαν.

Η πίεση που ασκούσαν οι επιθετικοί της γηπεδούχου ήταν το σημείο «κλειδί» στον αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ, αλλά να μην το πετυχαίνουν.

Για να αλλάξει το παιχνίδι χρειάστηκε η βοήθεια εντός παίκτη της Μπριζ. Ο Ντενσβίλ με αυτογκολ στο 53ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους Δανούς, οι οποίοι στη συνέχεια μετέτρεψαν το ματς σε σόου. Έχοντας αποβάλει και το άγχος έφταναν εύκολα στην εστία της Μπριζ. Στο 61ο λεπτό ο Αβγκουστινσον δεν ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε από μαρμάρισμα του Ντενσβίλ. Λίγα λεπτά αργότερα (64') όμως ο Ντιλέινι κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της Κοπεγχάγης με ένα τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση. Στο 69ο λεπτό ο Σανταντερ έκανε το 3-0 "καθαριζοντας" το ματς. Ο Γιόργκενσεν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 4-0, και την μεγαλύτερη νίκη της Κοπεγχάγης στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Τα αποτελέσματα
Λέστερ – Πόρτο 1-0
(25’ Σλιμανί)

Κοπεγχάγη – Μπριζ 4-0
(53’ αυτ. Ντενσβίλ, 64’ Ντιλέινι, 69’ Σανταντερ, 90+2 Γιόργκενσεν)

Η βαθμολογία
Λέστερ 6 (4-0)
Κοπεγχάγη 4 (4-1)
Πόρτο 1 (1-2)
Μπριζ 0 (0-6)

Η επόμενη αγωνιστική
Λέστερ – Κοπεγχάγη
Μπριζ – Πόρτο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x