Super League 2

Έκανε πλάκα στον Άρη η Λαμία

Γερό χαστούκι για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» διασύρθηκαν από τη Λαμία (4-0) και πήραν ένα γερό μάθημα ενόψει της έναρξης της Football League.

Χωρίς ιδρώτα και μόνο με τη φανέλα, δεν ανέβηκε κανείς στη Super League! Ο Άρης πήρε ένα γερό μάθημα στη Φθιώτιδα, ενόψει της έναρξης της ερχόμενης σεζόν στη Football League, καθώς διασύρθηκε με 4-0 από τη Λαμία και τα… καμπανάκια ήχησαν στα αυτία του Αναστόπουλου και των παικτών του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Ντούνη στο 10’ αλλά ο Πίτκας έσωσε την εστία του, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Διούδης έδιωξε την κεφαλιά του Πίντο. Στο 42ο λεπτό ο Μπούρμπος υπέπεσε σε πέναλτι καθώς ανέτρεψε τον Πίντο και ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα!

Στην επανάληψη, ο Άρης είχε ακόμη χειρότερη εμφάνιση, καθώς ήταν σαν να μην βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια! Ο Βάντερσον στο 53’ με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά μετά ο Τσούκαλος, νίκησε και αυτός τον Διούδη. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο Κοτσώνης στο 66’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x