Stoiximan Super League

Έκανε το «μπαμ» με Νιέτο η Ξάνθη

Την απόκτηση του Ντιάνιελ Νιέτο Βέλα ανακοίνωσε η Skoda Ξάνθη, ενισχύοντας το ρόστερ της με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με θητεία στην Μπαρτσελόνα. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΑΕΚ.

Ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης είναι και επίσημα ο Ντάνιελ Νιέτο Βέλα, καθώς οι Ακρίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού με θητεία στη β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο Νιέτο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Μαγιόρκα και Εσπανιόλ, πριν μετακινηθεί στη Β ομάδα των Καταλανών.

Πέρασε ως δανεικός από τη Χιρόνα, μεταπήδησε στην Αλκορκόν και από εκεί στη Μπαρτσελόνα Β, απ' όπου τον απέκτησε η Έιμπαρ, κάνοντας την πιο ακριβή της μεταγραφή έναντι 75 χιλιάδων ευρώ. Εκεί αγωνίστηκε πολύ λίγο, μόλις 211 λεπτά σε 9 ματς.

Η ανακοίνωση για τον Νιέτο

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Daniel Nieto Vela.

Δείτε το σχετικό βίντεο



… και εκείνη για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τους μη οργανωμένους φιλάθλους της Ξάνθης. Τα εισιτήρια διατίθενται από τις 09:00 – 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι και τις 17:00 το Σάββατο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή τους είναι η Αστυνομική Ταυτότητα. Η τιμή του μεμονωμένου εισιτηρίου είναι 25 € στην Θύρα Γ1.

Οι κάτοχοι αυτών των εισιτηρίων θα πρέπει να εισέρχονται στο γήπεδο χωρίς κανένα διακριτικό με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x