Stoiximan Super League

Εκδικάστηκε του Δημητριάδη, αναβολή για Σάββα

Αναβολή ζήτησε και πήρε η πλευρά του Θεοδωρίδη, ώστε να απολογηθεί στο πειθαρχικό της Σούπερ Λίγκας, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι. Εκδικάστηκε κανονικά του Δημητριάδη, τι ανέφερε ο δικηγόρος του

Απολογήθηκε σήμερα (23/2), ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας, ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (19/2) με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, αναβολή ζήτησε και πήρε η πλευρά του Σάββα Θεοδωρίδη (που έχει κληθεί, επίσης, σε απολογία για τη συμπεριφορά του), καθώς ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, αφενός βρίσκεται στην Τουρκία για το ματς με την Οσμανλίσπορ, αφετέρου ο δικηγόρος του, κ. Λίβας, επικαλέστηκε προσωπικό θέμα υγείας και απουσίαζε.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Δημητριάδη, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, κ. Λυσάνδρου, η δική του υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και αναμένεται απόφαση εντός της ημέρας.

Ο κ. Λυσάνδρου επισήμανε ότι δεν έγινε καμία απολύτως «εισβολή» στο καμαράκι των διαιτητών, τονίζοντας πως με την άδεια του Μάνταλου πήγε εκεί ο κ. Δημητριάδης, ώστε να δώσει τα καθιερωμένα δώρα, όπως σε κάθε αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκας.

Σημείωσε, δε, πως Μοντέστο και Θεοδωρίδης ήταν εκείνοι που πήγαν στο δωμάτιο των ρέφερι, για να διαμαρτυρηθούν…

Περιμένουμε, λοιπόν, την απόφαση για Δημητριάδη. Όσο για τον Σάββα Θεοδωρίδη, η απολογία του πάει, πιθανότατα, για την άλλη βδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x