Stoiximan Super League

Εκδήλωσαν επισήμως ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό οι συμπαίκτες Γιαννακόπουλου

Εξέλιξη σημειώθηκε στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, το επενδυτικό σχήμα «Athens Alive» εξέφρασε επισήμως το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ.

Επίσημη κρούση για τον Παναθηναϊκό έκανε το επενδυτικό σχήμα «Athens Alive» που έχει βγει... μπροστά, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, οι συμπαίκτες του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ εξέφρασαν μέσω επιστολής προς τη διοίκηση του τριφυλλιού το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ.

Μία κίνηση που επιβεβαιώνει τη θέληση τους να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του συλλόγου και να τρέξουν πιο γρήγορα οι εξελίξεις, περιμένοντας την ίδια στιγμή και νέα από την Κυβέρνηση γύρω από το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει το εγχείρημα.

Βέβαια, θα πρέπει να μείνει χαμηλά η μπάλα. Ναι μεν πρόκειται για ένα (σημαντικό) βήμα προόδου στην υπόθεση, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια επί του θέματος και του τι μέλλει γενέσθαι.

Είναι δεδομένο, πάντως, πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αρχίζουν να... φουντώνουν, με τις εταιρίες «κολοσσούς» να επισπεύδουν τις κινήσεις του με στόχο την «αναγέννηση» του Παναθηναϊκού (όχι μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά εν γένει του συλλόγου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x