Stoiximan Super League

Εκεί καταλήγει ο Βίκτορ

Η προπόνηση του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, δίνουν τη δυνατότητα σχηματισμού του “παζλ” της 11άδας του Ολυμπιακού για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν

Η σημερινή προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στου Ρέντη, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, δίνουν τη δυνατότητα σχηματισμού του “παζλ” της εντεκάδας του Ολυμπιακού για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν,απέναντι στη Χάποελ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ασφαλώς και η εικόνα θα είναι καλύτερη μετά την αυριανή προπόνηση των Πειραιωτών, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Βίκτορ έχει καταλήξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μπερ Σεβά. Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός κόουτς των Πειραιωτών θ' αλλάξει τη διάταξη της ομάδας του σε 4-2-3-1, παίζοντας με δύο αμυντικούς μέσους στη μεσαία γραμμή.

Σε ότι αφορά την εντεκάδα την οποία έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή ο Βίκτορ, τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο. Στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών θα παίξει ο Φιγκέιρας, στόπερ θα είναι ο Μποτία με τον Σιόβα και αριστερό μπακ θα παίξει ο Ντε Λα Μπέγια. Αυτό σημαίνει πως ο Βίκτορ δε σκέφτεται να κάνει κάποια αλλαγή σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν στην αμυντική γραμμή των πειραιωτών στο ματς με τον Ατρόμητο.

Στη μεσαία γραμμή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του θα είναι μάλλον ο Μανιάτης. Βέβαια ο Βίκτορ έχει κι άλλες επιλογές σε ότι αφορά τον “παρτενέρ” του Μιλιβόγεβιτς (Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ζντίελαρ, Κασάμι) αλλά ο έμπειρος Έλληνας μέσος έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα.

Ο Κώστας Φορτούνης, για τον οποίο έγινε μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες μέρες, θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, εκεί που αγωνίστηκε δηλαδή την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο διεθνής άσος θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου παίζοντας πίσω από τον σέντερ φορ και οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν να δουν τον καλό Φορτούνη στον αγώνα με τη Χάποελ.

Στα δύο άκρα της επίθεσης είναι ξεκάθαρο πως ο Ντουρμάζ έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την αριστερή πτέρυγα, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Πολλές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα (σαν δεξί εξτρέμ) έχει και ο Σεμπά αλλά ο Βραζιλιάνος έχει ν' ανταγωνιστεί τον Φελίπε Πάρντο για τη συγκεκριμένη θέση. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιντέγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x