Stoiximan Super League

Εκεί ψάχνεται ο Παναθηναϊκός

Έτοιμο έχουν το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν για το πώς θα κινηθεί το «τριφύλλι» και από το θέμα το θέμα των αποχωρήσεων.

Σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα μεταγραφική περίοδο, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν για το πώς θα κινηθεί το «τριφύλλι» το καλοκαίρι από το θέμα των αποχωρήσεων που θα σημειωθούν.

Αυτό το θέμα απασχολεί έντονα τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που σκοπεύουν να κάνουν σημαντικό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Πρόκειται για συμβόλαια που είναι δυσβάσταχτα για τους «πράσινους» και για ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον 48χρονο τεχνικό.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνει και κάποια πώληση ποδοσφαιριστή εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος. Ο Ροντρίγο Μολέδο είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν έντονα ομάδες του εξωτερικού. Ο ακριβής αριθμός μεταγραφών δεν μπορεί να υπολογιστεί, για τον λόγο που προαναφέραμε. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί για δύο ποιοτικές προσθήκες ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Για έναν πλάγιο μπακ, καθώς θα αποχωρήσουν Μέστο και Χουχούμης και γίνεται προσπάθεια ώστε να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να αγωνίζεται και αριστερά και δεξιά. Θα έχει, ωστόσο, διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Κουλιμπαλί και Χουλτ, θα είναι πιο πολύ αμυντικογενής παίκτης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτηθούν δύο.

Παράλληλα, θα πάει και για μια δυνατή κίνηση στα «φτερά» ο Παναθηναϊκός, καθώς Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ολιβιέ Μπουμάλ αναμένεται να αποχωρήσουν και φαίνεται να είναι ήδη σε αναζήτηση ομάδας. Ο Εμποκού αποτελεί δύσκολη περίπτωση και ίσως χρειαστεί αρκετός καιρός για να υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεσή του, με το «τριφύλλι» να στοχεύει να τον κρατήσει για τουλάχιστον ακόμη μια σεζόν και ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στην Κιέβο.

Οπότε, σίγουρες επιλογές για τα άκρα είναι ο Βιγιαφάνιες, που δεν είναι κλασικό εξτρέμ, ο Χατζηγιαβάννης και ο Λουντ που υπολογίζεται και για άλλες θέσεις. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των Γιάννη Αλαφούζου, Νίκου Λυμπερόπουλου και Μαρίνου Ουζουνίδη και φυσικά θα γίνει συζήτηση και για το μεταγραφικό κομμάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x