Stoiximan Super League

Εκεί θα ρίξει το βάρος ο Χάσι

Τα προβλήματα που παρουσίασε στην ανασταλτική του λειτουργία ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι προβλημάτισαν τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος θα δώσει στον συγκεκριμένο τομέα μεγαλύτερη προσοχή.

Την παραμικρή χαλάρωση δεν θέλει να δει στις επόμενες προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Μπέσνικ Χάσι ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Παρτίζαν στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στόχος του Κοσοβάρου προπονητή είναι να βελτιώσει κάποια πράγματα που δεν πήγαν όπως περίμενε και να επιστήσει σε συγκεκριμένους τομείς την προσοχή των ποδοσφαιριστών του.

Για 10 με 15 λεπτά η Παρτίζαν στο πρώτο ματς άσκησε πίεση στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, η οποία δεν έδειξε να λειτουργεί σωστά και αυτό είναι κάτι που θα δουλέψει στις επόμενες προπονήσεις ο 45χρονος τεχνικός.

Μάλιστα, ο Χάσι δείχνει διατεθειμένος σήμερα ή αύριο να δείξει κάποια πράγματα στο βίντεο, κάνοντας συγκεκριμένες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του και να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο την ερχόμενη Τετάρτη στο φαληρικό γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x