Γενικά

Έκλαψε στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Φλαμένγκο ο Πακετά

Έντονη ήταν η συγκινησιακή φόρτιση του Λούκας Πακετά μετά το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Φλαμένγκο, πριν αποχωρήσει για τη Μίλαν.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Φλαμένγκο έπαιξε τα ξημερώματα, κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, ο Λούκας Πακετά, πριν αποχωρήσει από την ομάδα που τον ανέθρεψε ποδοσφαιρικά, για λογαριασμό της Μίλαν.

Μίλαν και Φλαμένγκο έχουν δώσει τα χέρια από τον Οκτώβριο και ο 21χρονος μέσος θα γίνει παίκτης των «ροσονέρι» τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Πακετά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Φλαμένγκο, ενώ το 2016 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 65 εμφανίσεις με 13 γκολ.

Μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν για την ομάδα του στο «Μαρακανά», κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε (η Φλαμένγκο ηττήθηκε με 2-1 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από την πρωταθλήτρια Παλμέιρας), ο Πακετά ξέσπασε σε κλάματα, φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη συγκινησιακή του φόρτιση.



Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x