Γενικά

Έκλεισε Ετό, πάει για Ροναλντίνιο

Έτοιμη για το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού είναι η Αντάλιασπορ, καθώς όπως δήλωσε στη «Sabah» ο πρόεδρος της, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ, συμφώνησε με τον Σάμουελ Ετό και ακολουθεί ο Ροναλαντίνιο!

Διπλή και σημαντική ενίσχυση ενόψει της επιστροφής της στην τουρκική Σούπερ Λίγκα ετοιμάζει η Αντάλιασπορ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της, Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ, στην εφημερίδα “Sabah”, συμφώνησε σε όλα με τον 34χρονο Καμερουνέζο επιθετικό, Σάμουελ Ετό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαμπντόρια και πλέον φουλάρει για μία ακόμα προσθήκη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Ροναλντίνιο, ο οποίος στα 34 του και ενώ έμεινε ελεύθερος από την μεξικανική Κερετάρο, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Γκεντσέρ, ο ατζέντης του παίκτη, Ρομπέρτο Ασίς, θα είναι στην Αντάλια αύριο Παρασκευή για την τελική συμφωνία. «Οι συζητήσεις για τη μεταγραφή συνεχίζονται. Θα γίνουν και από κοντά, ενώ ο παίκτης θα λάβει πλήρη γνώση των όσων του προσφέρει το κλαμπ και από ανέσεις και εγκαταστάσεις», τόνισε.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x