Γενικά

«Έκλεισε» και Μπιαμπιανί ο Στραματσόνι!

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Τζόναθαν Μπιαμπιανί να αποτελέσει το 11ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι.

Συνεχίζει… ακάθεκτος στο μεταγραφικό παζάρι ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η Σπάρτα Πράγας του Ιταλού προπονητή «έκλεισε» από την Ίντερ τον Τζόναθαν Μπιαμπιανί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός (παλιότερα έπαιξε και στην Πάρμα) πετάει για Τσεχία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος άσος θα γίνει το ενδέκατο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, δείγμα του ολικού… λίφτινγκ που επιχειρεί ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού (όπως είχε κάνει και στο τριφύλλι, με καταστροφικά αποτελέσματα ως επί το πλείστον).

Ο Μπιαμπιανί θα αγωνιστεί στην Σπάρτα Πράγας με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τους Τσέχους να διατηρούν οψιόν αγοράς του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι έναντι 4 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η οψιόν θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, αν ο σύλλογος τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως η Σπάρτα Πράγας έχει ξεκινήσει.. εφιαλτικά τη σεζόν και παρά το ότι ο Στραματσόνι συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, υπάρχουν αρκετές «μουρμούρες» από τον κόσμο. Η ομάδα του Ιταλού έχασε 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Μποέμιανς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x