Stoiximan Super League

Έκλεισε Λάζιτς η Ξάνθη!

Παίκτης της Ξάνθης πρέπει να θεωρείται ο Τζόρτζιε Λάζιτς, καθώς η ακριτική ΠΑΕ έκανε την οικονομική υπέρβαση και «έκλεισε» τον 33χρονο Σέρβο που θα καλύψει τη θέση «10» στη νέα σεζόν.

Το «φάντασμα» του Σίλβα Κλέιτον προσπαθούν να ξορκίσουν στην Ξάνθη και φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της ομάδας κατέληξαν στον εκλεκτό τους για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο λόγος για τον Τζόρτζιε Λάζιτς, που σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr συμφώνησε σε όλα με την ακριτική ΠΑΕ, σε μια επιλογή που αποτελεί εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 33χρονος Σέρβος επιτελικός μέσος που πέρυσι ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ, έκανε το αγωνιστικό «μπαμ» στην Παρτίζαν τη σεζόν 2007-08 πραγματοποιώντας 56 εμφανίσεις, ενώ το 2009 πήρε μεταγραφή στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ στην οποία έμεινε μέχρι το 2015 έχοντας 115 ματς και γεμάτες χρονιές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε και στην ουκρανική Σταλ.

Για την οριστικοποίηση της απόκτησής του απομένουν μόνο λεπτομέρειες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την περίπτωσή του έγινε μια μίνι οικονομική υπέρβαση. Αξίζει να σημειωθεί από πλευράς Ξάνθης αναμένεται ακόμα μία μεταγραφή στη θέση του σέντερ μπακ, για να ολοκληρωθεί η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Μπουναρτζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x