Επιβεβαιώνονται τα όσα γράφτηκαν τη Δευτέρα στη Βραζιλία για τον Μπρούνο Βιάνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνας, ώστε να δώσει το κάτι διαφορετικό (ταχύτητα) στα μετόπισθεν των Πειραιωτών, όπως αναφέρεται στον «Γαύρο».

Πρόκειται για επιλογή του Πάουλο Μπέντο, που τον ξέρει πολύ καλά, καθώς τον ανέδειξε στην Κρουζέιρο και ήταν προπονητής του μέχρι τα τέλη Ιουλίου και συνολικά για δυόμιση μήνες περίπου. Τον χρησιμοποίησε στα 15 από τα 17 ματς που ήταν στον πάγκο της πρώην ομάδας του ο Πορτογάλος. Ο 47χρονος τεχνικός εμπιστεύτηκε γενικότερα νεαρά παιδιά στη Βραζιλία και αυτό ήταν κάτι που σε βάθος χρόνου του στοίχισε αρκετά, καθώς δέχθηκε σκληρή κριτική από τον κόσμο.

Είναι ψηλός (1,87 μ.), γρήγορος και δυνατός που κάνει ψύχραιμες επεμβάσεις. Ο Μπρούνο Βιάνα θα πιάσει θέση ξένη, καθώς, όπως είναι λογικό δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, αφού δεν έχει «βγει» από τη χώρα του. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, αν και η Κρουζέιρο επιθυμεί αν δώσει το 70% και ζητούν να διατηρήσουν 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται αν γίνει προσθήκη ενός ακόμη στόπερ. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ένας κ των Ντα Κόστα, Μποτία και Σιόβα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ