Αγγλία

«Έκλεισε Μχιταριάν η Γιουνάιτεντ, υπογράφει την 1η Ιουλίου ο Ιμπραΐμοβιτς»

Άκρως ευχάριστα νέα για τους φίλους της Γιουνάιτεντ μετέδωσε το πάντα έγκυρο «gianlucadimarzio», καθώς παίκτες της ομάδας πρέπει να θεωρούνται οι Μχιταριάν και Ιμπραΐμοβιτς.

Όταν θέλει να πετύχει κάτι ο Μίνο Ραϊόλα, σπανίως δεν τα καταφέρνει και το ίδιο αποδεικνύεται και στην περίπτωση των Χένριχ Μχιταριάν και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφού αμφότεροι πάνε «πακέτο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό υποστηρίζει, τουλάχιστον, ο πάντα έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αρμένιου από την Ντόρτμουντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν την προσφορά τους στα 38 εκατ. ευρώ, εξασφαλίζοντας το «ΟΚ» από την ομάδα της Βεστφαλίας.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η υπόθεση είναι πιο απλή, καθώς ο Σουηδός έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, είναι ελεύθερος και την 1η Ιουλίου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x