Super League 2

«Έκλεισε» Όστοϊτς και Βαλλιάνο ο ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο θα μεταβούν άμεσα ο Μπράνκο Όστοϊτς και ο Βασίλης Βαλλιάνος ώστε ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους στον ΟΦΗ, καθώς έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο σχεδιασμός του ΟΦΗ εν όψει της νέας σεζόν. Ο κρητικός σύλλογος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τον Αλέξη Κασμερίδη, που αποτέλεσε την ενδέκατη ανανέωση συνεργασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γνωστοποίησε ότι τα έχει βρει με τον Μπράνκο Όστοϊτς και τον Βασίλη Βαλλιάνο.

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός μέσος και ως κεντρικός αμυντικός θα μεταβεί στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις με τον σύλλογο της Κρήτης. Όπως και ο πρώην αριστερός μπακ των Σεν Πάουλι και Λούμπεκ που έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ20 της ΑΕΚ, στην Παναχαική και τον ΑΟΧανιά.


Η ανακοίνωση για Όστοϊτς

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή, είναι έτοιμος να κλείσει ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο, πρώην παίκτη της Βέροιας, Μπράνκο Οστοιτς, ο οποίος όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και εφ' όσον υπάρξει οριστική συμφωνία, να υπογράψει το συμβόλαιο του στον ΟΦΗ».

Ο Οστοιτς αγωνίζεται με επιτυχία τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικός μέσος και η απόκτηση του αναμένεται να δώσει δύναμη στο παχνίδι του ΟΦΗ.

Εχει ύψος 1μ87 και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Βέροια. Στην καριέρα του έχει παίξει κυρίως σε ομάδες της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Η ανακοίνωση για Βαλλιάνο

Στο πρόσωπο του Βασίλη Βαλλιάνου, καταλήγει όπως όλα δεχνουν ο ΟΦΗ για τον αριστερό ακραίο αμυντικό, που αναζητούσε.

Ο 28χρονος αριστερός μπάκ, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και όπως ανακοινώθηκε «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με την κρητική ομάδα». Ο Βαλλιάνος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην Α' Κύπρου, με την Ενωση Παραλιμνίου και είχε 26 συμμετοχές.

inner

Είναι ένας γρήγορος μπάκ, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 11/9/1988. Εχει αγωνιστεί στη Γερμανία σε Σεν Πάουλι και Λούμπεκ, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Κ20 της ΑΕΚ, στην Παναχαική και τον ΑΟΧανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x