Europa League

Έκλεισε στόματα στην Τουρκία!

Η Μπριζ δεν… μάσησε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-0 από την Μπεσίκτας! Οι παίκτες της ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση πήραν τη νίκη 3-1 και πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Η Μπριζ δεν… μάσησε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από την Μπεσίκτας! Οι παίκτες της βρήκαν το σθένος και ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση πήραν τη νίκη 3-1 και πανηγύρισαν την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Οι Τούρκοι έχοντας την θερμότατη υποστήριξη από τους οπαδούς τους πίεσαν από την αρχή του αγώνα αλλά το γκολ άργησε να έρθει.

Στο 48ο λεπτό ο Ραμόν έκανε το 1-0 για την τουρκική ομάδα, φτάνοντας σε ένα σκορ το οποίο της έδινε την πρόκριση λαμβάνοντας υπόψη την ήττα 2-1 του πρώτου αγώνα.

Η Μπεσίκτας ήθελε ένα γκολ ακόμη για να… καθαρίσει την νίκη και την πρόκριση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!

Στο 61ο λεπτό ο Ντε Σούτερ ισοφάρισε σε 1-1 εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά της τουρκικής ομάδας η άμυνα της οποίας είχε ανέβει αρκετά για να σκοράρει το δεύτερο τέρμα που αναζητούσε.

Η Μπριζ όμως δεν έμεινε εκεί… Η Μπεσίκτας διατήρησε ψηλά την άμυνά της για να σκοράρει, με το ηθικό της όμως να είναι αρκετά πληγωμένο. Οι Βέλγοι βγήκαν αρκετές φορές σε αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 80ο λεπτό ο Μπιλινιολί-Μπομπό έκανε το 2-1.

Καταρρακωμένο το ηθικό των τούρκων μετά το 2-1, οι Βέλγοι δεν σταμάτησαν να απειλούν και στο 90ο λεπτό ο Μπιλινιολί-Μπομπό διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x