Ιταλία

Έκλεισε Τζάκσον Μαρτίνεζ η Μίλαν!

Θέμα χρόνου να ολοκληρώσει μεταγραφή… απ’ τα παλιά είναι η Μίλαν! Οι ροσονέρι τα «έσκασαν» στην Πόρτο για τον γκολτζή Τζάκσον Μαρτίνεζ και προσεχώς γίνεται ροσονέρο.

Την πρώτη «βόμβα» της νέας εποχής ρίχνει η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» δίνουν την ρήτρα των 35 εκατ. ευρώ στην Πόρτο και τις προσεχείς μέρες κάνουν δικό τους τον Τζάκσον Μαρτίνεζ, ο οποίος είπε το πολυπόθητο «ναι» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Ουσιαστικά τα πάντα είναι στο… σωστό δρόμο και το μόνο που απομένει είναι να φιξαριστεί το πότε ακριβώς ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις (συμμετέχει στο Κόπα Αμέρικα) για να ντυθεί και επίσημα στα κοκκινόμαυρα.

Μια μεταγραφή (και κυρίως τα χρήματα που δίνονται) που θυμίζει κινήσεις απ’ το… ένδοξο παρελθόν των «ροσονέρι» οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τα τελευταία τραγικά χρόνια και να επανέλθουν στην ελίτ.

Και ο Κολομβιανός φορ είναι παίκτης που μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο στη γραμμή κρούσης. Δεδομένου πως μιλάμε για έναν επιθετικό που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πάνω από 20 γκολ σε κάθε σεζόν. Φέτος είχε 21 σε 30 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ έκανε θραύση και στο Champions League με άλλα 8!

Την μεταγραφή ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Πόρτο. «Έμαθα πως επέλεξε την Μίλαν. Αυτό είναι που θέλει και εγώ αυτό που θέλω είναι να ‘ναι χαρούμενος» είπε σχετικά ο Ντα Κόστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x