Γερμανία

Γκολ στο τέλος και ρεκόρ η Χόφενχαϊμ

Με τη… γλύκα της νίκης, άφησε η Χόφενχαϊμ την Κολωνία αφού το γκολ του Ντέμιρμπαϊ στο τελευταίο λεπτό του ματς, χάρισε στην ομάδα του ένα «χρυσό» βαθμό (1-1).

Τη μπουκιά από το στόμα της Κολωνίας πήρε η Χόφενχαϊμ, αφού με το τέρμα που σημείωσε ο Ντέμιρμπαϊ στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να κάνει ρεκόρ συγκομιδής πόντων στην ιστορία της, φτάνοντας του 56 και ενώ απομένουν τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη, δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που τους χάρισε ο Μπιτενκούρτ στο 58ο λεπτό, και έτσι έδωσαν συνέχεια στο άσχημο σερί που τρέχουν το τελευταίο διάστημα με δύο νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια.

Στα καθαρά αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα χωρίς τέρματα.

Η πρώτη που «μίλησε» στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η Κολωνία, η οποία μπήκε μπροστά στο σκορ στο 58ο λεπτό μετά από εξαιρετική αντεπίθεση η οποία είχε ως τελικό αποδέκτη τον Μπιτενκούρτ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Παρά τις ευκαιρίες όμως, η… μπίλια έδειχνε να κάθεται στον άσσο. Ωστόσο ο Κερέμ Ντέμιρμπαϊ είχε αντίθετη γνώμη και με τέρμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, χάρισε στην ομάδα ένα «χρυσό» και συνάμα αναπάντεχο βαθμό.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν ακόμα μία αγωνιστική, γιατί είναι αυτές με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία.

Κολωνία: (Στόγκερ): Χορν, Κλούντερ, Σόρενσεν, Χάιντζ (Σούμποτιτς 52΄), Ράους (Χόγκερ 82΄), Γιόγιτς, Λέμαν, Έκτορ, Οσάκο, Μοντέστ, Μπιτενκούρτ (Οζκάν 68΄)

Χόφενχαιμ (Νάγκελσμαν): Μπαουμαν, Σούλε, Βογκτ, Μπίτσακτσιτς, Τολιάν(Ρουπ), Ντεμιρμπάι, Ρούντι, Κράμαρικ (Αμίρι), Ζούμπερ, Σάλαϊ (Ουθ), Βάγκνερ

Αναλυτικά η 30η αγωνιστική:

Παρασκευή 21/4
Κολωνία-Χόφενχαϊμ 1-1
(Μπιτενκούρτ 58΄/ Ντεμιρμπαϊ 93΄)

Σάββατο 22/4 16:30
Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς
Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ
Αμβούργο-Ντάρμσταντ
Ίνγκολσταντ-Βέρντερ Βρέμης
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 19:30

Κυριακή 23/4
Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 16:30
Σάλκε-Λειψία 18:30

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x