Stoiximan Super League

Εκνευρισμός Μελισσανίδη για την καθυστέρηση με Ντίας

Έξαλλος με το παρατεταμένο σίριαλ της μεταγραφής του Χόρχε Περέιρα Ντίας στην ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το μήνυμα στον Μαϊστόροβιτς και η απόφαση της «Ένωσης» για τον Αργεντινό φορ.

Η απόκτηση επιθετικού ήταν η πρώτη ανάγκη της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και παρότι πλησιάζουμε στα μισά του Ιανουαρίου ακόμη δεν έχει έρθει ο εκλεκτός. Και το παράδοξο είναι πως η συμφωνία μαζί του υπάρχει από τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η «Ένωση» παραμένει εγκλωβισμένη στη διαμάχη του Χόρχε Περέιρα Ντίας με την Τζοχόρ, καθώς ο Αργεντινός φορ έχει λαμβάνειν περίπου 500.000 ευρώ ως δεδουλευμένα πέντε μηνών και παρότι αρχικά συμφώνησε με τους Μαλαισιανούς να εισπράξει τρεις μήνες, εκείνοι τελικά του παρουσίασαν στα χαρτιά μόνο τα χρήματα ενός μήνα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας πως παρά τις διαβεβαιώσεις του Ντίας και των ανθρώπων που χειρίζονται τη μεταγραφή αυτή δεν ολοκληρώνεται, έστειλε σαφές και αυστηρό μήνυμα προς το επιτελείο της ΑΕΚ και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να… τελειώνουν. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι βέβαιοι πως ο Ντίας μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό δεν θέλουν να κάνουν πίσω στη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο ο χρόνος πιέζει. Η επιλογή να κινηθούν δικαστικά μπορεί να δώσει τη λύση, αλλά είναι πολύ χρονοβόρα.

Σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή της πλευράς του παίκτη με την Τζοχόρ με την ελπίδα να υπάρξουν ευχάριστα. Ειδάλλως ίσως αναγκαστεί η ΑΕΚ να στραφεί οριστικά σε άλλες λύσεις για τη θέση του φορ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει καθυστερήσει τις εξελίξεις και στα υπόλοιπα μεταγραφικά, καθώς δεν έχουν υπάρξει νεότερα για τον Φεντερίκο Μπράβο, τον αριστερό μπακ ή τον εξτρέμ που επίσης απασχολούν. Ομοίως και για τον Γιώργο Τζαβέλλα, που συμφώνησε για την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ και παρότι έχει στο μυαλό του την επιλογή της ΑΕΚ, ψάχνεται και για το εξωτερικό, όπου υπάρχει και το δέλεαρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x