Αγγλία

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Κλοπ (video)

Εκφραστικός, όπως πάντα, ο Γιούργκεν Κλοπ, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τον Ντάνιελ Στάριτζ.

Τα… πήρε ο Γιούργκεν Κλοπ με τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου μετά τη νίκη επί της Μπόρνμουθ (0-2) για τη χρησιμοποίηση του Ντάνιελ Στάριτζ.

«Αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο ως ομαδικό παιχνίδι και η ερώτηση που μου κάνετε αφορά έναν παίκτη. Και μάλιστα είναι και η πρώτη σας ερώτηση μετά από μία αναμέτρηση. Δεν πρέπει να μιλάμε για έναν παίκτη ξεχωριστά, αλλά για όλη την ομάδα», τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

«Ναι, αλλά ένας παίκτης είναι αυτός που βάζει τα γκολ», απάντησε ο ρεπόρτερ. «Και κάποιος κάνει την μπαλιά όμως…», αποκρίθηκε ο Κλοπ καταλήγοντας: «Προφανώς είμαστε από διαφορετικούς πλανήτες».

Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, αλλά είχε και συνέχεια. Όταν ο προπονητής της Λίβερπουλ κλήθηκε να απαντήσει σε άλλη ερώτηση, είδε τον δημοσιογράφο να κουνά το κεφάλι του δυσφορώντας για τα όσα του είπε ο Κλοπ. «Μπορείτε να σταματήσετε, σας παρακαλώ. Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι αυτά που είπαμε. Κι εγώ διαφωνώ μαζί σας, αλλά δεν κουνάω το κεφάλι μου συνέχεια», είπε χαμογελαστός, αλλά φανερά εκνευρισμένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x