Stoiximan Super League

Εκπλήξεις από Σίλβα στον τελικό

Διαβάστε το σχέδιο που καταστρώνει ο Μάρκο Σίλβα για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Μάρκο Σίλβα ενόψει του τελικού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην έχει ακόμα αποφασίσει για το ποιος θα υπερασπιστεί τα δοκάρια του Ολυμπιακού στο μεγάλο ματς του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ.


Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ρομπέρτο ή Καπίνο; Το ερώτημα αυτό υπήρχε και σήμερα (στη διάρκεια της προπόνησης) ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να δώσει απάντηση αναφορικά με το ποιος θα είναι ο βασικός γκολκίπερ των Πειραιωτών στον τελικό. Χρήζει πάντως ιδιαίτερης μνείας ότι υπάρχει στου Ρέντη μια αίσθηση πως ο νεαρός προπονητής του Ολυμπιακού, θα επιλέξει τελικά τον Ρομπέρτο, για τον οποίο ενδέχεται ο τελικός να είναι το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Καπίνο είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου (και στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ) αλλά φαίνεται πως δε θα είναι στον τελικό. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Σίλβα δε θα φέρει τα “πάνω κάτω”, καθώς απομένουν τέσσερις μέρες μέχρι τον τελικό. Στην παρούσα φάση πάντως αν θέλει κάποιος να μιλήσει με πιθανότητες τότε οι αριθμοί είναι 51% Ρομπέρτο και 49% Καπίνο.

Απομένει να φανεί ποια θα είναι τελικά η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού των πρωταθλητών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει ο Σίλβα με τον Καπίνο, αν τελικά επιλέξει τον Ρομπέρτο για τη βασική εντεκάδα. Θα θέλει λογικά ο Πορτογάλος να εξηγήσει στον νεαρό γκολκίπερ το λόγο που τον οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση. Αυτό αν όπως προαναφέραμε, η επιλογή του Σίλβα είναι Ρομπέρτο. Χρήζει πάντως ιδιαίτερης μνείας ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει εκπλήξεις σε ότι αφορά την κατάρτιση της εντεκάδας για τον τελικό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x