Stoiximan Super League

Έκπληξη με Μέντες

Από την… έξοδο του Παναθηναϊκού, στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου. Ο λόγος για τον Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα, που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Βονόρτα ως βοηθός προπονητή.

Εκ των… έσω θα καλύψει ο Παναθηναϊκός το κενό του Γιάννη Βονόρτα, που δεν θα συνεχίσει στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου. Ο νέος συνεργάτης του προπονητή του «τριφυλλιού» θα είναι ο Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα.

Ναι, ο Ολλανδός μέσος που ήταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, αλλά παρέμενε στο δυναμικό του «τριφυλλιού» καθώς δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο 33χρονος άσος, που αυτόματα βάζει τέλος στην καριέρα του, που είχε 60 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζει τον Γιάννη Αναστασίου από τη θητεία τους στην Ολλανδία. Ο Γιάννης Βονόρτας, εξάλλου, θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο.

Η ανακοίνωση:

«Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης. Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x