Europa League

Εκπρόσωπος Οσμανλίσπορ: «Δεν υπάρχει φαβορί με Ολυμπιακό»

Την ευχή η Οσμανλίσπορ να κάνει ακόμη μία έκπληξη, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, και να προκριθεί στους «16» του Europa League εξέφρασε ο εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας.

Με ανυπομονησία περιμένουν στην Οσμανλίσπορ τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, όπως δήλωσε ο Εντέρ Γιουρτγκιουβέν.

Ο γενικός διευθυντής της τουρκικής ομάδας εξέφρασε την ελπίδα οι παίκτες τους να κάνουν ακόμη μία έκπληξη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν φαβορί στους αγώνες με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιουρτγκιουβέν στο Cosmote Sport 1

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό. Είμαστε γείτονες και ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Ευχόμαστε εμείς να περάσουμε και θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην Άγκυρα.

Ελπίζουμε να είναι ένα παράδειγμα για τις υπόλοιπες χώρες το πώς θα φιλοξενήσουμε τους Έλληνες φιλάθλους. Είναι μία καινούργια στιγμή για την ομάδα μας, η οποία παλεύει και στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια. Διαθέτουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως και ο Ολυμπιακός έχει τους δικούς του. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το πώς αγωνιζόμαστε. Σίγουρα όμως θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Τουρκία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x