Αγγλία

«Έκραξε» τον Μαρσιάλ ο Σκόουλς! (video)

Ο Αντονί Μαρσιάλ ήταν το επόμενο θύμα της ανελέητης κριτικής του Πολ Σκόουλς. Ο θρύλος της Μαν. Γιουνάιτεντ παρομοίασε τον νεαρό με τον… Κρισάντους λέγοντας ότι «δεν ενοχλείται όταν χάνει ευκαιρία».

Ως χαφ ήταν «σκύλος». Και ως… παλαίμαχος όμως, ο Πολ Σκόουλς παραμένει ανελέητος. Τουλάχιστον όσον αφορά στην κριτική του.

Έχοντας κράξει επανειλημμένως τον Λούις Φαν Χάαλ και δηλώνοντας ανοιχτά την αντίθεσή του με το θέαμα που (δεν) προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σκόουλς χτύπησε εκ νέου μετά την γκέλα με την Αϊντχόφεν. Και μιλώντας για την επιθετική δυστοκία της ομάδας, περιέλαβε αυτή τη φορά τον Αντονί Μαρσιάλ:

«Δεν είναι ένας σέντερ-φορ σαν κι εσάς (σ.σ. τους Γκάρι Λίνεκερ και Μάικλ Όουεν οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του στο πάνελ) που ζει για τα γκολ. Είναι ένας παίκτης που του αρέσει να βγαίνει από την περιοχή, αρέσκεται να τραβιέται στο αριστερό άκρο», είπε αρχικά. Και στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο… περιγραφικός:

«Δεν μοιάζει ενοχλημένος όταν χάνει μια ευκαιρία. Δεν δείχνει ενθουσιασμένος όταν βάζει ένα γκολ. Ως σέντερ-φορ πρέπει να ζεις και ν’ αναπνέεις για να σκοράρεις. Δεν μου μοιάζει τέτοιος τύπος παίκτη και ίσως πρέπει να ψάξουν στη μεταγραφική αγορά για έναν τέτοιο. Βλέπεις ότι σε όλες τις ομάδες στην Ευρώπη -στην Μπάγερν, στην Μπαρτσελόνα- είναι οι επιθετικοί που κάνουν τη διαφορά».




Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x