Stoiximan Super League

Εξαντλεί όλα τα περιθώρια για Μαρτίνες ο Ατρόμητος

Μπορεί στον Ατρόμητο να μην επιθυμούσαν την αναβολή του πρωταθλήματος, αλλά η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα στους Περιστεριώτες να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα απόκτησης του Μαρτίνες.

Στα νέα δεδομένα αναγκάζονται να προσαρμοστούν στον Ατρόμητο μετά την αναβολή του πρωταθλήματος και ο Τραϊανός Δέλλας πράττει αναλόγως στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας.

Τόσο μέσω των προπονήσεων, όσο και μέσω των φιλικών φαίνεται ότι μεσοεπιθετικά κάτι λείπει και αυτό «κάτι» είναι ένα 10άρι, το οποίο θα δώσει λύσεις στην τελική πάσα και μαζί θα ανεβάσει και όλους τους υπόλοιπους παίκτες δίπλα του.

Ο στόχος για αυτή τη θέση έχει «κλειδώσει» και είναι ο Νικολάς Μαρτίνες του Ολυμπιακού, που όμως δεν υπολογίζεται στους «ερυθρόλευκους» από την πρώτη μέρα που έχει πατήσει το πόδι του στο Ρέντη.

Οι δυσκολίες είναι δεδομένες και πολύ υψηλές. Ο Ατρόμητος είναι ανένδοτος στο ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ο Ολυμπιακός να πληρώνει το οτιδήποτε στο συμβόλαιο του παίκτη, άρα η… προοπτική του δανεισμού φαντάζει απίθανη, με δεδομένη και την απροθυμία των Περιστεριωτών να καταφύγουν σε αυτή τη λύση.

Παρ’ όλα αυτά και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει και «ζεστός» να αφήσει έτσι απλά έναν παίκτη για τον οποίο δαπάνησε 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το προηγούμενο καλοκαίρι, πόσω μάλλον σε μια εποχή που δεν υπάρχουν και τα έσοδα του Champions League και έτσι προτιμά να τον παραχωρήσει σε ενδιαφερόμενο που θα έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλο το συμβόλαιο του παίκτη.

Αυτό υπολογίζεται κοντά στα 300-400.000 ευρώ ετησίως, ποσό που ο Ατρόμητος δεν μπορεί να το φτάσει, αλλά μόνο με μεγάλη υπέρβαση να το προσεγγίσει. Στη δεδομένη περίπτωση εννοείται ότι και ο παίκτης πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του, αλλά από τις επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί, ο Αργεντινός παρουσιάζεται εξαιρετικά πρόθυμος να γίνει κάτοικος Περιστερίου.

Φιλικό με ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (19:15) την ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου σε φιλικό παιχνίδι που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Τραϊανός Δέλλας, κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο, πλην των Στόιτσεφ, Νάτσου και Θεοδωράκη. Ο πρώτος προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως θα κάνει και αύριο, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μη ρισκάρει, ενώ οι δύο νεαροί θα συμμετάσχουν στο αυριανό φιλικό της Κ-20 με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο διεξήχθη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

* Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα πρόσκληση από την Π.Ο. Λευκορωσίας για τον Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 29 Αυγούστου ενόψει των αγώνων της εθνικής του ομάδας με Νορβηγία (31 Αυγούστου) και Γαλλία (6 Σεπτεμβρίου).

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x