Europa League

Εξαντλήθηκαν τα «πράσινα» εισιτήρια για Άγιαξ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Άγιαξ. Διπλό «όχι» του «Άιαντα» για επιπλέον θέσεις.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της διάθεσης των εισιτηρίων στους φίλους του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ που θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου (20:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Europa League.

Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα μαγικά χαρτάκια και ότι η ολλανδική ομάδα απάντησε αρνητικά δύο φορές σε αίτημα για επιπλέον εισιτήρια.

Η ανακοίνωση

Η διάθεση ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια του αγώνα Άγιαξ – Παναθηναϊκός (24/11, 19:00 τοπική ώρα, Amsterdam Arena) έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ τον κόσμο να μην αποστέλλει άλλα αιτήματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει δύο φορές από τον Άγιαξ την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, χωρίς δυστυχώς το αίτημα να γίνει αποδεκτό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας στην Ομάδα και λυπούμαστε που λόγω της τεράστιας ζήτησης ήταν ανέφικτο να εξυπηρετηθούν όλοι, καθώς ακολουθήθηκαν τα κριτήρια που είχαν ορισθεί σε προηγούμενη σχετική ανακοίνωση.

Όσοι φίλαθλοι εξασφάλισαν εισιτήριο έχουν ενημερωθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω e-mail.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x