Κύπελλο Ελλάδας

Εξαφανίζουν τα εισιτήρια του τελικού οι φίλοι του ΠΑΟΚ

Στη διάθεση του κόσμου του ΠΑΟΚ τίθενται από την Τετάρτη τα 8.000 εισιτήρια του μεγάλου τελικού με την ΑΕΚ.

Βγαίνουν στην αγορά και γίνονται... καπνός τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από Τετάρτη τίθενται στον κόσμο τα περίπου 8.000 κομμάτια που αναλογούν στους ασπρόμαυρους και όπως αντιλαμβάνεστε αναμένεται να «εξαφανιστούν» στο... άψε-σβήσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017 – Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, 20:30).

Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο Τετάρτη, 03.05.2017, από τις 09:00 ως τις 19:00
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x