Champions League

Έξαλλος με τον Μποτία έγινε ο Μέσι: «Έλα μετά έξω να μου πεις… συγγνώμη»! (video)

Τρομερές ατάκες του Μέσι στον Μποτία, από την αναμέτρηση του Φαλήρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, έφερε στο «φως» η Marca, με τον Αργεντινό να γίνεται έξαλλος από τα μαρκαρίσματα του Ισπανού!

Ο Αλμπέρτο Μποτία, τόσο στην αναμέτρηση της Βαρκελώνης με την Μπάρτσα όσο και στη χθεσινή (31/10) του Φαλήρου, έχει κάνει από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Για αυτό, άλλωστε και αποθεώθηκε από Λεμονή, συμπαίκτες, κόσμο, ακόμη και από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, που στάθηκαν και στη δική του εμφάνιση για το γεγονός πως οι Καταλανοί έμειναν στο μηδέν στο «Γ. Καραϊσκάκης» -πέντε χρόνια, μάλιστα, μετά την τελευταία φορά όπου δεν πέτυχαν γκολ σε αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League!

Μόνο που ο… Μέσι θα έχει, σίγουρα, διαφορετική γνώμη!

Ο Αργεντινός, λοιπόν, έγινε έξαλλος με τον πρώην συμπαίκτη του, για κάποια μαρκαρίσματά του! Συγκεκριμένα, μετά από ένα σκληρό τάκλιν ο «Λίο» εκνευρίστηκε, με τον Μποτία να ζητάει συγγνώμη, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τον "Pulga"!

«Όχι, τώρα δεν αξίζει. Πριν ήταν η πρώτη φορά, τώρα η δεύτερη. Έλα μετά στα αποδυτήρια. Μετά να μου το πεις έξω», απάντησε στον Μποτία ο Μέσι, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες της "La Sexta"!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x