Ιταλία

Έξαλλος με τον πρόεδρο της Νάπολι ο Ρέινα και η σύζυγός του

Ένα σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, στη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου της ομάδας ενόχλησαν τον Πέπε Ρέινα και τη σύζυγό του.

Κάποιες αινιγματικές αναρτήσεις του Πέπε Ρέινα και της συζύγου του τις προηγούμενες μέρες είχαν προκαλέσει απορίες ως προς τον αποδέκτη.

«Η αληθινή χάρη ενός ανθρώπου είναι να αδιαφορεί απέναντι σε όσους δεν σημαίνουν πολλά», έγραψε στα social media ο γκολκίπερ της Νάπολι, ενώ η σύζυγός του πρόσθεσε «όταν οι διοικούντες χάνουν τη ντροπή τους, όποιοι τους υπακούν χάνουν το σεβασμό».

Ο ιταλικός Τύπος σήμερα αποκαλύπτει από πού πήγασαν τα συγκεκριμένα σχόλια. Όπως αναφέρουν, ο πρόεδρος τη Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο με αποδέκτη τον Ισπανό γκολκίπερ στη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου της ομάδας για το φινάλε της σεζόν.

«Θα πρέπει να σταματήσεις κάποιους εξαγωνιστικούς αποπροσανατολισμούς για να γίνεις καλύτερος», είπε ο Ντε Λαουρέντις, προκαλώντας την ενόχληση της συζύγου του, που αποχώρησε από το τραπέζι.

Μετά την εξέλιξη αυτή είναι πιθανό να υπάρξει διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές το καλοκαίρι, παρότι κάτι τέτοιο δεν φάνταζε πιθανό για αμιγώς αγωνιστικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x