Ιταλία

Εξάρα με δέκα παίκτες στο Φρίουλι η Γιούβε!

Με τον Κεντίρα να σημειώνει χατ-τρικ και τους Σαμίρ (αυτογκόλ), Ρουγκάνι και Πιάνιτς, η Γιουβέντους σκόρπισε, παρά την αποβολή του Μάντζουκιτς από το 26', με 6-2 την Ουντινέζε!

Με πρωταγωνιστή τον Σάμι Κεντίρα, που σημείωσε τρία γκολ, η Γιουβέντους, παρά το γεγονός πως έπαιξε με δέκα για παραπάνω από μία ώρα λόγω αποβολής του Μάντζουκιτς πέρασε νικηφόρα από το Φρίουλι με 2-5. Η Ουντινέζε προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό με τον Περικά, αλλά ένα αυτογκόλ του Σαμίρ στο 14’ έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Κεντίρα στο 20’ με κεφαλιά το 1-2, ο Ντανίλο το 2-2 στο ξεκίνημα του ημιχρόνου, αλλά από δύο εξαιρετικά στημένα του Ντιμπάλα, ο Ρουγκάνι και ο Κεντίρα καθάρισαν το ματς (2-4), για να έρθει ένα ακόμα γκολ από τον Κεντίρα για το χατ-τρικ και ένα ακόμα από τον Πιάνιτς μέσα σε τρία λεπτά για το 2-6 με μακρινό σουτ.

Ο Περικά με ωραία προσωπική προσπάθεια και πλασέ με το αριστερό ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό των γκολ στο «Φρίουλι», αιφνιδιάζοντας την άμυνα της Γιουβέντους στο 8ο λεπτό. Ωστόσο ο Σαμίρ με ένα ολέθριο σφάλμα και κεφαλιά που θα ζήλευε και επιθετικός έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του μετά από εκτέλεση κόρνερ και εξανέμισε άμεσα το προβάδισμα των «φριουλιάνι» για το 1-1.

Στο 20ο λεπτό ο Κουαδράδο σε μια επίθεση που βρήκε τελείως ανοικτή διάβαση από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Κεντίρα με κεφαλιά πατώντας περιοχή από την απέναντι μεριά έκανε το 1-2. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα έξι λεπτά μετά το πρώτο προβάδισμα της Γιούβε στο ματς, ο Μάντζουκιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αψιμαχία με τον Αντνάν, ενώ συνέχισε να διαμαρτύρεται στον διαιτητή και πήρε άμεσα την δεύτερη κάρτα.

Η Ουντινέζε με την έναρξη του β’ μέρους κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια προσωρινά, με την εκτέλεση φάουλ του Ντε Πάουλ και την καρφωτή κεφαλιά του Ντανίλο για το 2-2. Ωστόσο η Γιουβέντους είχε τις απαντήσεις. Στο 52’ και αμέσως μετά την αποβολή του τεχνικού της Ουντινέζε, ο Ντιμπάλα εκτελεί φάουλ από τα δεξιά και ο Ρουγκάνι με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ η «βέκια σινιόρα».

Στο 59’ τρεις παίκτες της Γιουβέντους στην εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα, βρίσκονται σε θέση οφσάιντ, ο Ρουγκάνι την γυρίζει ανάμεσα στο σημείο του πέναλτι και τη μικρή περιοχή και ο Κεντίρα με δυνατό δεξί σουτ διαμόρφωσε το 2-4. Στο 87ο λεπτό ο Σάμι Κεντίρα με μια προσωπική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπιζάρι ξανά και έγραψε το 2-5. Ο Πιάνιτς με μακρινό σουτ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της "βέκια σινιόρα" για το τελικό 2-6.

Η σύνθεση της Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο (79’ Μπαρτζάλι), Ντιμπάλα (69’ Ντάγκλας Κόστα), Μάντζουκιτς, Ιγκουαϊν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x