Stoiximan Super League

Εξελίξεις για δύο στον Ολυμπιακό

Οι περιπτώσεις του Εμενίκε και του Καρσελά απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται σε επαφές για την απόκτησή του. Ποια τα δεδομένα στις δύο υποθέσεις.

Εβδομάδα εξελίξεων θεωρείται αυτή που ξεκινά στον Ολυμπιακό, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου τρέχουν τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Δύο από τις περιπτώσεις που μοιάζουν περισσότερο προχωρημένες είναι εκείνες του Εμενίκε και του Καρσελά, δύο υποθέσεις που μοιάζουν δύσκολες αλλά όχι και ακατόρθωτες.

Για τον Εμενίκε, πρώτα, η τούρκικη εφημερίδα «Sabah» ανέφερε πως υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Φενέρμπαχτσέ, με τους Τούρκους να ζητούν από την ελληνική ομάδα να καταθέσει εγγράφως την πρότασή της.

Αυτή πρέπει να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα του Αφρικανού επιθετικού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ρίξουν λίγο το συγκεκριμένο ποσό, ενώ το κασέ του παίκτη υπολογίζεται στο 1,8 εκατ. ευρώ που με την εφορία ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ!

Όσον αφορά τώρα τον Καρσελά, για τον Μαροκινό άσο θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να δώσει 2,5 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Γρανάδα.

Για τον διεθνή άσο, όμως, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, με μεγαλύτερο εκείνο από την Ισπανία. Αν δεν προχωρήσει η αγορά, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για τον δανεισμό του 27χρονου άσου, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x