Stoiximan Super League

Εξελίξεις με Ανσαριφάρντ και Πανιώνιο, ανακοινώνεται ο Πλέγας

Προσεχώς εξελίξεις στο φλερτ του Καρίμ Ανσαριφαρντ με τον Πανιώνιο. Ανακοινώνουν άμεσα τον Κώστα Πλέγα, που επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό, οι «κυανέρυθροι».

Παίρνει Κώστα Πλέγα ο Πανιώνιος, πάει και για Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ραντεβού με ανθρώπους της διοίκησης των «κυανέρυθρων» είχαν ο 20χρονος μέσος και ο εκπρόσωπός του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή και Πανθρακικό, δεν είναι στην παρούσα φάση στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι. Έτσι ψάχνει ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και φαίνεται ότι την βρήκε. Συμφώνησε σε όλα με τους Νεοσμυρνιώτες και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της ημέρας. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, καθώς στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη ότι μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον και ότι μπορεί να σημειώσει πρόοδο.

Παράλληλα, ο Πανιώνιος είναι πιθανόν να πάρει ακόμη έναν παίκτη του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός, ο οποίος έκανε τη διαδρομή Νέα Σμύρνη-Πειραιάς, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι τρίτη επιλογή του 46χρονου προπονητή στην παρούσα φάση, πίσω από τους Μοχάμεντ Μπεν και Εμάνουελ Εμενίκε. Είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει (μάλλον δανεικός) από τους «ερυθρόλευκους» και ο Πανιώνιος δείχνει «ζεστός» για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να σημειωθούν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x