Άμεσα αναμένονται εξελίξεις με πωλήσεις των Ροντρίγκο Μολέντο και Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό, που «καίγεται» για ρευστό.

Οι επαφές μεταξύ των «πράσινων» με την Ιντερνασιονάλ έχουν… αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ώρες. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές αφορά στην καταβολή των χρημάτων, καθώς οι Βραζιλιάνοι θέλουν να πληρώσουν σε δόσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει προφανώς όλο το ποσό άμεσα καταβλητέο. Στα χρήματα δύσκολο είναι να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, με το «τριφύλλι» να έχει συνολικό όφελος κοντά στις 300.000 ευρώ, καθώς αναμένεται ο 30χρονος άσος να χαρίσει 150.000 ευρώ από τα οφειλόμενα και άλλα τόσα να δώσει η Ιντερνασιονάλ.

Σε ό,τι αφορά στον Λούκας Βιγιαφάνιες, η Αλάνιασπορ είναι σε παζάρια με τον Παναθηναϊκό. Αρχικά οι Τούρκοι πρόσφεραν 700.000 ευρώ, οι «πράσινοι» αξιώνουν να πάρουν πάνω από 1,1 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του μια απίστευτη πρόταση από την ομάδα των Μανιάτη και Τζαβέλλα, καθώς προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Δηλαδή από τις περίπου 250.000 ευρώ που εισπράττει τώρα ετησίως, θα πάει κοντά στις 830.000 ευρώ το χρόνο. Αν βρεθεί η χρυσή τομή εκτιμάται πως ο Βιγιαφάνιες θα χαρίσει κι αυτός ένα μέρος από τα οφειλόμενα για να βοηθήσει στην επίτευξη του deal.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ