Stoiximan Super League

Εξελίξεις με τους εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του Μάρκο Σίλβα, για τη θέση του εξτρέμ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του Μάρκο Σίλβα, για τη θέση του εξτρέμ και τα ονόματα που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις είναι των Πιάτι, Ζόσουε και Ρέγες.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η σειρά με την οποία τους αναφέρουμε δεν είναι τυχαία κι έχει να κάνει με τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της μεταγραφής, με τον Αργεντινό άσο της Βαλένθια να είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης που είναι πιο κοντά στους “ερυθρόλευκους”. Το ζητούμενο βέβαια στις συζητήσεις των Πειραιωτών με την πλευρά του παίκτη είναι να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις ο λατινοαμερικάνος εξτρέμ και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Το ενθαρρυντικό για τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι ότι ο 27χρονος άσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του λιμανιού και αυτό είναι κάτι που σίγουρα παίζει ρόλο και στις επαφές του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, καθώς ο Αργεντινός δεν είναι ελεύθερος.

Σε ότι αφορά τον Ζόσουε, η αλήθεια είναι πως ήταν πριν από μια εβδομάδα η πρώτη επιλογή του Μάρκο Σίλβα αλλά όταν έγινε γνωστό πως η Βαλένθια συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του Πιάτι, ο Ζόσουε πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Κανείς πάντως δεν μπορεί να πει ότι το θέμα έχει “κλείσει”.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον Χοσέ Ρέγιες, είναι μια επιλογή που έχει στα υπόψιν του ο Ολυμπιακός αλλά στην περίπτωση του πρώην άσου της Σεβίλλης υπάρχει και η Γαλατά. Ο Ισπανός άσος έχει συζητήσεις αυτές τις μέρες με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία τότε οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν πολλές πιθανότητες για ν' αποκτήσουν τον έμπειρο εξτρέμ.

Ο τουρκικός Τύπος έχει γράψει πως η ομάδα της Πόλης έχει κάνει πρόταση ύψους 2,5 εκ. ευρώ το χρόνο (προσφέροντας διετές συμβόλαιο) στον Ισπανό, αλλά οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα το θέμα Γαλατά – Ρέγιες αναμένεται να τελειώσει άμεσα και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία τότε ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές πιθανότητες να κάνει τη μεταγραφή του Ισπανού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x