Αγγλία

Εξετάζει Ίσκο η Μάντσεστερ Σίτι

Στενά παρακολουθούν τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Ίσκο οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι και είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους αν ο Ισπανός παραμείνει εκτός βασικών πλάνων της Ρεάλ.

Τον διακαή πόθο πολλών χρόνων ετοιμάζεται να προσεγγίσει η Μάντσεστερ Σίτι, αν και εφόσον οι συνθήκες ευνοήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Ο λόγος για τον Ίσκο που μετά από δύο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού παρά τις θετικές του εμφανίσεις, καθώς προτεραιότητα για την ενδεκάδα έχουν τα μεγάλα αστέρια της ομάδας όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες και ο ίδιος εμφανίζεται απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Τα δεδομένα δεν φαίνεται να αλλάζουν ούτε με τον Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» η Σίτι των Τσίκι Μπεκιριστάιν και Φεράν Σοριάνο ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Ο Ίσκο βρίσκεται στη λίστα της Σίτι από το 2013, αλλά τότε η «βασίλισσα» κέρδισε την υπογραφή του παίκτη, χωρίς όμως σε αυτά τα δύο χρόνια να έχει καταφέρει να τον εντάξει στη βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x